ТУЯ СУТИНИНГ ТАРКИБИ, ФОЙДАЛИ ВА ДАВОЛАШ ХУСУСИЯТЛАРИ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ушбу мақолада Қароқолпоғистон Республикаси шароитида туячиликни ривожлантириш, туя сутининг аҳамияти. таркиби, инсон организмига фойдали ва даволаш ҳусусиятлари ва сигир сутига нисбатан таққослаб ўрганилган ва хулоса қилинган.