O‘ZBEKISTONNING SUG‘ORILADIGAN YERLAR SHAROITIDA KUZGI YUMSHOQ BUG‘DOYNING QIPChOQSUV NAVINING QIMMATLI-XO‘JALIK BELGILARI, BIOLOGIK VA SIFAT KO‘RSATKIChLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Donorning past o'lchami hisobiga yumshoq bug'doy navlarini joylashtirish imkoniyati to'g'risida xulosa chiqarildi. Shu asosda O'zbekistonning sug'oriladigan sharoitlari uchun seleksiya dasturi bo'yicha qimmatli seleksiya materiali yaratildi.