RAQAMLI DAVRDA MUALLIFLIK HUQUQINING AHAMIYATI. (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada O‘zbekiston  Respublikasida intellektual mulk huquqining vujudga kelish va rivojlanish bosqichlari, shuningdek, mualliflik huquqining ahamiyati yoritilgan. Raqamli davrdagi mualliflik huquqining asosiy muammolardan biri bo‘lgan onlayn firibgarlik va ularni tarqatish masalasi muhokama qilingan.