HUDUDLARDA KICHIK SANOAT ZONALARI ISHLAB CHIQARISH SAMARADORLIGINI EKONOMETRIK MODELLASHTIRISH VA PROGNOZLASH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada hududlarda kichik sanoat zonalari ishlab chiqarish samaradorligini ekonometrik modellashtirish va qisqa muddatli procnozlash keltirilgan.