MILLIY IRQIY ETNIK YOKI DINIY ADOVAT ZAMIRIDA SODIR ETILGAN JINOYATLARNING XUSUSIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada jinoyat subyektiv tomoning fakultativ belgisi bo‘lgan motiv va uning tahlili, milliy, irqiy, etnik yoki diniy adovat motivi bilan sodir etilgan jinoyatlarning tavsifi va jinoyat huquqiy tahlili bayon etilgan.Shu bilan birgalikda milliy qonunchiligimizda ushbu turdagi motivlarning jinoyatlarning kvalifikatsiyasidagi ahamiyati borasida ma’lumotlar keltirilgan.