JAZONI O‘TASHDAN MUDDATIDAN ILGARI OZOD QILISHNING DOLZARB MASALALARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada jazo tushunchasi va uning ahamiyati, jazodan o’tashdan muddatidan ilgari ozod qilish tushunchasi, huquqiy ahamiyati hamda qoʼllanilish doirasi yuzasidan turli ilmiy qarashlar oʼrganilgan. Bundan tashqari, tadqiqot ishida rivojlangan xorijiy davlatlar qonunchiligida jazodan oʼtashdan muddatidan ilgari ozod qilishning oʼziga xos tomonlari yoritilgan