ARXITEKTURA: SAN’AT VA ILMNING UYG’UNLIGI (Journal of Universal Science Research, 2025)
arxitekturaning tarixi, uning funksional va estetik yondashuvi, zamonaviy ekologik va texnologik yutuqlari hamda kelajakdagi rivojlanish yo‘nalishlari haqida so‘z yuritiladi. Arxitektura nafaqat bino qurish, balki inson ehtiyojlariga mos keladigan qulay va barqaror muhit yaratish san’ati ekanligi ta’kidlanadi. Zamonaviy arxitektura ekologik va innovatsion yondashuvlar bilan uyg‘unlashib, kelajak uchun mustahkam poydevor yaratishga intiladi.