KONSERT TARIXI VA BADIIY JAMOALAR FAOLIYATI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada kansert tarixi va badiiy jamoalarning rivojlanishi, tashkil etilishi, faoliyati, tarixi, musiqaning inson hayotidagi ahamiyati, uning jamiyat tomonidan qabul qilinishi va rivojlanishi haqida so‘z boradi.