Bulutli texnologiyalarini tizimda qo’llanish usullari. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola BULUTI texnalogiyalarini tizimida qo’llanish usuli va uni xayotga tadbiqi xaqida keng yoritilgan. Jumladan cloud computing, Amazon web services , googleni ishga tushushi, , bulutli hisblash turlari. Yunesko xaqida, AKT va boshqa masalalar haqida malumotlar keng yoritilgan