TIZZA BOʻGʻIMI SINOVITLARINI DAVOLASH TAMOYILLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Tizza bo‘g‘imi sinovitlarini davolash keng qamrovli bo‘lishi kerak. Muvaffaqiyatli davolashning muhim shartlaridan biri o‘z vaqtida tashxis qo‘yish va erta davolashni boshlash. Bu remisiya muddatini uzaytiradi, tog‘ay va suyak shikastlanishi hamda tizza bo‘g‘imining deformatsiyasining oldini oladi