Muhandislik ish o'rinlarida axborot texnologiyalarini o'rni (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Muhandislik ish o'rinlarida axborot texnologiyalarini o'rni va bu borada yurtimizda olib borilayotgan ishlar togrisida yoritilgan. Maqola mamlakatdagi ilmiy va texnologik yutuqlar, innovatsion faoliyat va infratuzilmaning hozirgi holatini tahlil qilishga asoslangan. O‘zbekistonning ilmiy, texnologik va innovatsion salohiyatini rivojlantirish muhimligi ta’kidlangan.