Axbrotning inson ongiga ta’siri (Elektron axborotlarni). (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola axborotning inson ongiga ta’siri,jamiyatdagi o’rni Axborot texnologiyalarni, sohalarga boglikliligi haqida yoritilgan Hozirgi vaqtda deyarli barcha davlatlar axborot soxasi tadrijiy rivojlanishi va turli xil tazyiqlar mavjud bo`lgan sharoitlarda uning amal qilishi uchun shart-sharoitlar yaratish bo`yicha faoliyatini kuchaytirdilar.