OʻQUVCHILARNI TIL OʻRGANISHGA QIZIQTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada ta‘lim muassasalarida tahsil olayotgan o‘quvchilarning chet tilidan olgan bilimlarini mustahkamlashda qo‘llaniladigan innovatsion texnologiyalarning qo‘llash uslublari tahlil qilingan. Chet tilini turli metodlar bilan o'rgatish eng muhim hodisalardan biri sifatida tahlil qiladi.