Tuproq qoplamining strukturasi va sho'rlanish darajasining relyef elementlari bilan bog'liqligi o'rganish (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Tuproq qoplamining strukturasi va sho'rlanish darajasining relyef elementlari bilan bog'liqligi o'rganish haqida qanday chora-tadbirlar olib borish haqida ma'lumotlar keltirilgan.