"Konversiv so`zlar tarjimasining funksional-semantik xususiyatlari". (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada konversiv so’zlar tarjimasining funksional-semantik tarjima usuli yordami bilan tarjima qilish usullari va tavsiflari ko’rib chiqiladi va asoslanadi.