SUD-TIBBIYOTI TOKSIKOLOGIYASI. KIMYOVIY FAKTORLAR TA’SIRI (ZAHARLANISH) DAN JAROHATLANISH (Journal of Universal Science Research, 2023)
O’zbekiston Respublikasida sud tibbiyoti ekspertizasi ma’lum amaldagi qonuniyatlarga asoslanadi. Ushbu maqolada sud tibbiyoti ekspertizasida toksikologiyasi va kimyoviy faktorlar ta’siri(zaharlanish)dan jarohatlanish haqida ma’lumotlar berilgan.