Hayvonlar sistematikasi tarixiy rivojlanishi va xilma xillikning o’zgarishi. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada hayvonlar sistematikasi rivojlanish tarixini va kelib chiqishini o’rganish mumkin.