CHET TILLARINI BILISH BIZGA NIMA UCHUN KERAK? (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maolada chet tillarni o’qish va o’qitishda ko’zlangan maqsadlarga erishish uchun xizmat qiladigan ta’limning asosiy tamoyillari va yo’llari to’g’risida yozilgan.