BOSMA OMMAVIY AXBOROT VOSITALARI MATBUOTDAGI O‘RNI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi kunda zamonaviy texnalogiyalar rivojlanagn XXI asrda bosma OAV raqobatdosh holati, yutuq va kamchiliklari haqida raqbotlashish jarayonida uning  mavqeini oshirish bo‘yicha maqolada batafsil yoritilgan.