Bоzоr tushunchasi, uning mоhiyati va vazifalari (Journal of Universal Science Research, 2023)
Hozirgi zamonaviy dunyoda mamlakatlar yuksalishiga asosiy sababchi bo’lib xizmat qiladigan mamlakat iqtisodiyotidir. Vaholanki, rivojlangan mamlakatlar ham o’z iqtisodiyotini yuksaltirish orqali cho’qqiga chiqadi. Bu maqolada mamlakat iqtisodiyotini qanday qilib yuksaltirish yoritiladi.