BARCHA TURDAGI RESURSLARDAN SAMARALI FOYDALANISH BOZOR IQTISODIYOTI SHAROITIDA OMON QOLISHNING ASOSIY SHARTI (SAN’AT MENEJMENTI SOHASIDA) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada san’at menejmenti sohasida barcha turdagi resurslardan samarali foydalanish yo’llari, san’at boshqaruvida qo’llanilayotgan amaliy boshqaruv usullarini o’rganish, umumlashtirish, xulosalar qilish borasida fikr bildiriladi. Mazkur maqola davomida art menejment sohasining bugungi faoliyati hamda bir qator yutuqlari haqida so’z yuritiladi.