Eman daraxti haqida ma’lumot (Journal of Universal Science Research, 2023)
Eman daraxtining ta’rifi, biologik xususiyatlari, eman daraxtining tanasi, bargi, tuzulishi, organik  va anorganik moddalar, eman daraxtiga g’amxo’rlik qanday?, ko’paytirish, eman daraxti qanday iqlimga rivojlanadi?.