BOSHLANG’ICH SINFLARDA EKOLOGIK MADANIYATNI FANLARARO INTEGRATSIYALASHUV ORQALI SHAKLLANTIRISH (TABIIY VA ANIQ FANLAR MISOLIDA) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Zamonaviy jamiyatda ekologik madaniyatning ahamiyatini ortiqcha baholab bo'lmaydi. Bolalarda erta yoshdan boshlab bunday madaniyatni shakllantirish kelajakda barqarorlik uchun juda muhimdir. Ushbu maqolada biz boshlang‘ich sinflarda ekologik madaniyatni shakllantirishda tabiiy va aniq fanlarning fanlararo integratsiyasining rolini o‘rganamiz.