KVADROKOPTERLARNING TURLARI VA TURLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Hajmi va vazni kvadrokopterning ishlashiga sezilarli ta'sir qiladi. O'lchamlarni belgilashning asosiy ko'rsatkichi pervanellar orasidagi diagonal masofadir. Keling, ushbu xususiyatlarga muvofiq qurilmalarning bir nechta sinflarini aniqlashga harakat qilaylik.