О‘ZBEK XАLQ MUSIQА IJОDINING NАZАRIY VА АMАLIY TАRIXIY АHАMIYАTI (Journal of Universal Science Research, 2023)
O’rganilayotgan mavzularni talablar talablar darajasida bajarilsa, o’ylaymanki, yosh avlodni musiqani sevadigan, ardoqlaydigan, har tomonlama yetuk inson bo’lib voyaga yetishida o’zimizni munosib hissamizni qo’shgan bo’lamiz