BOSHLANG'ICH SINFLARDA MUSIQA METODIKASI SAVODXONLIGINI OSHIRISH USULLARI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Boshlang'ich sinflarda o'tiladigan musiqa darsi musiqiy tarbiyaning zaminidir. Darsning mazmunini o'zaro bog'langan turli faoliyat turlari-xor bo'lib qo'shiq aytish, musiqa bilan harakat, musiqa savodi, musiqa ijodkorligini tashkil etadi. Bularga yana musiqa asboblarida va chapakda jo 'r bo'lishni qo'shish mumkin.