Ички ишлар органлари тизимида стрессоген вазиятлар психофизиологияси (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мазкур мақолада ички ишлар тизимида хазмат фаолияти давомида юзага келадиган стрессоген ҳолатлар, уларнинг келиб чиқиш механизмлари, сабаб ва шарт-шароитлари шунингдек, ходимларнинг қалтис, кескин вазиятларда хизмат олиб бориши жараёнида содир бўладиган психофизиологик ҳолатлар ҳақида сўз боради.