«Биология ва тиббиётда математик моделлаштиришнинг таснифи ва турлари. Тиббиётда математик моделлаштириш» мавзусидаги амалий дарсни интерфаол таълим методларидан фойдаланган холда модуль тизимида онлайн ўтиш. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу макола “биология ва тиббиётда математик моделлаштиришнинг таснифи ва турлари. Тиббиётда математик моделлаштириш” мавзусидаги амалий дарсни модуль тизимида «Zоом» ва “Телеграмм” дастурларида онлайн тарзда ўтишда интерфаол таълим методларидан фойдаланиш ва батафсил ёритишда унинг усуворликлари хамда  баҳолаш мезонларни кўрсатишдан иборатдир.