O‘qituvchi kasbiy faoliyatida pedagogik muloqot usullarining o‘zlashtirish jarayoniga ta’siri va ahamiyati (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada o‘qituvchi kasbiy faoliyatida pedagogik muloqot usullarinining o‘zlashtirish jarayoniga ta’siri tahlil etilgan. Bundan tashqari pedagogik muloqot usulini to‘g’ri qo‘llash orqali, talabalarni odob-ahloqi,mavzuni o‘zlashtirish bilan bog’liq jihatlari maqolada aks etgan. O‘qituvchi kasbiy faoliyatida pedagogik muloqot usullarining o‘zlashtirish jarayoniga ta’siri atroflicha tahlil etilgan.