XITOY XALQ RESPUBLIKASINING JSTGA A’ZO BO’LISHI VA UNING XIZMATLAR SOHASI RIVOJIGA TA’SIRI (Journal of Universal Science Research, 2023)
2001 yilda Xitoyning Jahon savdo tashkilotiga (JST) a’zo bo‘lishi jahon iqtisodiyotida muhim burilish yasadi. Ushbu maqola Xitoyning JSTga a'zo bo'lishi uning xizmatlar sohasi rivojlanishiga chuqur ta'sirini o'rganadi. Biz Xitoyning JST majburiyatlari natijasida boshlangan siyosat va islohotlarni ko'rib chiqamiz va xizmatlar sohasi evolyutsiyasini baholaymiz. Ushbu maqola paydo bo'lgan qiyinchiliklar va imkoniyatlarni tahlil qilib, Xitoyning xizmat ko'rsatish sanoatining xalqaro savdo doirasidagi o'zgarishi haqida tushuncha beradi.