ASPIRATSION SINDROMDAN NOBUD BOʼLGAN CHAQALOQLAR BUYRAGINING MORFOLOGIK OʼZGARISHLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
tug’ruqdan keyingi erta hamda kechki  neonatal davrda aspiratsion sindromdan vafot etgan chaqaloqlar buyragining postnatal ontogenezdagi rivojlanishining oʼziga xos morfologik oʼzgarishlarini kuzatish