DIAGNOSTIKA JARAYONIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING QO`LLANILISHI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada diagnostika jarayonida zamonaviy texnologiyalarning qo‘llanilishi va ularning klinik amaliyotdagi samaradorligi tahlil qilinadi. Xususan, sun’iy intellektga asoslangan tizimlar, yuqori aniqlikdagi instrumental diagnostika usullari —magnit rezonans tomografiya, kompyuter tomografiyasi hamda molekulyar va laborator diagnostika texnologiyalarining kasalliklarni erta aniqlashdagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, raqamli tibbiyot platformalari yordamida ma’lumotlarni qayta ishlash va tahlil qilish imkoniyatlari ko‘rib chiqilib, diagnostika aniqligi va tezligini oshirishdagi o‘rni asoslab beriladi.