СУВ ЧЕЧАК КАСАЛЛИГИНИНГ КЛИНИК-ЭПИДЕМИОЛОГИК ДИАГНОСТИКА ВА ДАВОЛАШ МЕЗОНЛАРИ (Journal of Universal Science Research, 2026)
Мақсад: Ушбу тадқиқот суv чечак (ветряная оспа / Varicella zoster) касаллигининг клиник-эпидемиологик хусусиятларини ўрганиш, ҳозирги замон диагностика мезонларини такомиллаштириш ва даволаш протоколларини баҳолашга бағишланган.