POETIC CHARACTERISTICS AND INDIVIDUAL STYLE OF ALEXANDER FEINBERG'S POETRY (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada Aleksandr Faynberg she’riyatining poetik xususiyatlari hamda uning individual ijodiy uslubi tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida shoir lirikasining kompozitsion tuzilishi, badiiy ifoda vositalari, til xususiyatlari hamda poetik tafakkurining o‘ziga xos jihatlari yoritiladi. Shuningdek, Faynberg she’riyatining o‘ziga xos ohangi, obrazlilik tizimi va badiiy estetik qarashlari ilmiy jihatdan tahlil qilinadi.