RAQAMLI TEXNLOGIYALARNING INKLYUZIV TAʼLIM RIVOJIGA TAʼSIRI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning  inklyuziv taʼlim rivojiga taʼsiri, shu jumladan,  inklyuziv taʼlimning ochiq, adolatli, moslashuvchan va samarali  bоʼlishida raqamli texnologiyalarning оʼrniga  oid tahliliy  mulohazalar  оʼrin olgan.