OʻZBEKISTONDA MAKTABGACHA TAʼLIM SOHASIDA RAQAMLI TRANSFORMATSIYA: ISLOHOTLAR, NATIJALAR VA MUAMMOLAR TAHLILI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada Oʻzbekistonda maktabgacha taʼlim sohasida amalga oshirilayotgan raqamli transformatsiya, uning islohotlari, amaldagi natijalari va mavjud muammolari tahlil qilingan. Raqamli texnologiyalarni joriy etish orqali bolalarning barvaqt rivojlanishi, pedagoglarning malakalari va taʼlim muassasalarining samaradorligi oshirilayotgani koʻrsatilgan. Shu bilan birga, hududlar oʻrtasidagi infratuzilma tafovutlari, pedagoglar malakalari va elektron maʼlumotlar xavfsizligi kabi masalalar mavjudligi taʼkidlangan.