XALQ OGʻZAKI IJODI JANLARINING MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR TARBIYASIDAGI AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada xalq ogʻzaki janrlari, alla, matal, maqol, xalq qoʻshiqlari asosida bolani tarbiyalashning pedagogik jihatlari tahlil qilib berilgan.