MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTI TARBIYALANUVCHILARINI ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL ETISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarining ijodiy qobiliyatlarini shakllantirishda pedagogika fanining zamonaviy yutuqlaridan, xususan, STEAM dasturining afzalliklari yoritib berilgan. Shuningdek maktabga tayyorlanayotgan tarbiyalanuvchilarni ushbu dastur asosida pedagogik diagnostikasi ham koʻrsatib berilgan.