MAKTABGACHA TAʼLIMDA INNOVATSIYALARNI JORIY ETISHDA SUNʼIY INTELEKTDAN FOYDALANISHNING SAMARALILIGI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu tezisda maktabgacha taʼlimda innovatsion texnologiyalar va sunʼiy intellectdan foydalanish imkoniyatlari yoritiladi va sunʼiy intellect bolalarning individual rivojlanishini aniqlash va qoʻllab-quvvatlashda, tarbiyachilar esa interaktiv vositalar orqali mashgʻulotlar samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilinib keng fikr-muloxazalar yuritiladi.