BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASHDA MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTI, MAKTAB VA OILA HAMKORLIGI FAOLIYATINI TASHKIL ETISH MAZMUNI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada bolalarni maktab taʼlimiga tayyorlashda maktabgacha taʼlim tashkiloti, maktab va oila hamkorlik faoliyatining mazmuni, ahamiyati, taʼlim tizimidagi uzviylikni taʼminlashning  nazariy asoslari hamda amaliy ahamiyati tahlil qilingan