TAʼLIM SIFATINING MENEJMENTI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada taʼlim sifati tushunchasi, uning nazariy-mantiqiy asoslari, ichki monitoring jarayonlari va taʼlim sifatiga taʼsir qiluvchi omillar tizimli yondashuv asosida tahlil qilindi. Shuningdek, maktabgacha taʼlim tizimida sifat menejmentining ahamiyati, asosiy tamoyillari, sunʼiy intellekt va blokcheyn texnologiyalarining taʼlim jarayoniga tatbiqi yoritilgan. Tadqiqot natijalariga koʻra, sifatni boshqarish taʼlim jarayonini optimallashtirish, pedagoglar faoliyatini takomillashtirish hamda taʼlim muhitini rivojlantirishda muhim omil ekanligi asoslab berildi.