MTT RAHBARLARI TOMONIDAN QOʻLLANILADIGAN INNOVATSION BOSHQARUV USLUBLARI VA ULARNING KOʻRINISHLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada Maktabgacha taʼlim tashkilotlarini boshqarish va rejalashtirish bugungi kunning dolzarb vazifalardan sanaladi. Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida innovatsion boshqarishning usullari toʻgrisida fikrlar bildirilgan