MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARI TARBIYACHILARINING MEHNAT SAMARADORLIGINI OSHIRISH MEXANIZMLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlari tarbiyachilarining mehnat samaradorligini oshirish mexanizmlari, taʼlim jarayonini optimallashtirish, ragʻbatlantirish tizimi va innovatsion texnologiyalarni qoʻllash masalalari yoritilgan