RAHBARIYAT FAOLIYATIDA XODIMLAR MOTIVATSIYASI VA RAGʻBATLANTIRISHNING INNOVATSION MODELLAR (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada rahbariyat faoliyatida xodimlarning motivatsiyasi va ragʻbatlantirilishining innovatsion modellariga oid zamonaviy yondashuvlar tahlil qilinadi. Mehnat unumdorligini oshirish, xodimlarning ishga boʻlgan qiziqishini ragʻbatlantirish va ularning professional rivojlanishini qoʻllab-quvvatlash borasida rahbarlar tomonidan qoʻllaniladigan innovatsion metodlar koʻrib chiqilgan. Shuningdek, maqolada motivatsiya nazariyalarining amaliy tadbiqlari, texnologiyalar, gamifikatsiya, virtual ragʻbatlantirish tizimlari va moslashuvchan bonus tizimlari kabi zamonaviy yondashuvlar batafsil tahlil qilinadi. Maqola rahbarlar va kadrlar boʻlimi mutaxassislari uchun amaliy tavsiyalar beradi va xodimlar bilan ishlash samaradorligini oshirishga yordam beradi.