MAKTABGACHA TAʼLIM PEDAGOGINING EMOTSIONAL INTELLEKTI: TAʼLIM MUHITI, BOLA RIVOJLANISHI VA PEDAGOGIK MULOQOTNING ZAMONAVIY METODIK ASOSLARI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqola maktabgacha taʼlim pedagogining emotsional intellekti (EMOTSIONAL INTELLEKT) taʼlim sifati, pedagogik muloqot va bolalarning ijtimoiy-hissiy rivojlanishiga koʻrsatadigan taʼsirini tahlil qiladi.. Tadqiqot xalqaro emotsional intellekt nazariyalari va oʻzbek pedagogik merosi asosida amalga oshirildi hamda emotsional intellektning taʼlim jarayonidagi strategik ahamiyatini ochib beradi