ERTA YOSHDAGI BOLALARDA EMOTSIONAL TAJRIBALAR VA ULARNING PSIXOLOGIK RIVOJLANISHGA TAʼSIRI (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada erta yoshdagi bolaning jismoniy va psixologik parvarishi, shuningdek, bolalarning ijtimoiy-emotsional rivojlanishini qoʻllab-quvvatlash masalalari yoritilgan. Maqolada tarbiyachilar va pedagoglar uchun bolalarning hissiy holatini tushunish, oʻz his-tuygʻularini boshqarish va boshqalar bilan sogʻlom munosabatlar oʻrnatish koʻnikmalarini shakllantirishdagi muhim jihatlar tavsiflangan.