MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTIDA MILLIY QADRIYATLARNI TARBIYALANUVCHILARGA SINGDIRISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida milliy qadriyatlarni tarbiyalanuvchilarga singdirishning mazmuni, usullari va ahamiyati yoritilgan. Milliy-maʼnaviy merosning erta yoshdan shakllanishi shaxs rivoji uchun asos boʻlishi hamda barkamol avlodni tarbiyalashdagi oʻrni izohlangan. Maktabgacha taʼlim jarayoniga xalq ogʻzaki ijodi, urf-odatlar, anʼanalar, milliy oʻyinlar, marosimlar va maʼnaviy fazilatlarni integratsiya qilish tamoyillari tahlil qilingan.