MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTI TARBIYALANUVCHILARINI MAʼNAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHDA - TAʼLIM VA TARBIYA BOSH MEZON (Journal of Universal Science Research, 2026)
Maqolada maktabgacha taʼlim yoshidagi bolalarni maʼnaviy-axloqiy jihatdan tarbiyalashda ularni ibrat maktabi, maʼnaviyat maktabi, keksalar maktabi, ota-onalar unversiteti, mahalla instiuti kabi taʼlim va tarbiya oliygohlari bilan taʼminlashimiz, avvalombor bu boaradagi ishlarimizni yanada jonlantirishimiz lozim. Bu borada maqolada bir qancha taklif va tavsiyalar keltirib oʻtilgan. Shuningdek ularni taʼlim va tarbiyasidagi fikr mulohazalari maqolada ilmiy nazariy jihatdan asoslantirildi.