MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA KUN TARTIBINI TOʻGʻRI TASHKIL ETISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida kun tartiblarini toʻgʻri tashkil etish, tarbiyalanuvchilarning kunlik kun tartiblarini yanada yaxshilash va yangiliklar kiritish borasidagi izlanishlar haqida maʼlumotlar berilgan.