MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA SOGʻLOM TURMUSH TARZI KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda sogʻlom turmush tarzi koʻnikmalarini shakllantirish, sogʻlom ovqatlantirish, jismoniy chiniqtirish, ijtimoiy faolligini oshirish bo;yicha olib boriladigan ishlar mazmuni haqida maʼlumotlar berilgan.